Interfoni i Šifrarnici

Interfon/portafon je uređaj za uspostavljanje govorne veze između posjetitelja na ulazu u zgradu i stanara u stanu. Govorni uređaj u stanu je ujedno i kućno zvono, a neki uređaji imaju i električne brave tako da se preko njih može otvoriti ulazna vrata pritiskom na tipkalo.

Mi u našoj ponudi imamo digitalne intefone a neke od njihovih karakteristika su:

  • 255 telefona može biti spojeno
  • telefonska slušalica sa ugrađenim mikroprocesorom
  • poziv se izvršava pomoću digitalnog koda
  • tipkalo na unutrašnjim vratima može se priključiti na centralu
  • kontrolirano osvijetljenje natpisne ploče sa imenima/automatski se uključuje u mraku
  • svaki stan ima pripadajući brojčani kod/šifru pomoću koje svaki stanar može otvoriti vrata izvana bez mehaničkog ključa
  • u slučaju kad postoji više vrata, više centrala se može uključiti u sustav
  • Senzorske tipke neogranićeno koristenje, dok kod analognih imate tipke koje sa vremenom prestanu funcionirati jer su napravljanje da rade na principu opruge i pritiska.
  • mogućnost otvaranja vrata pomoću tipkala sa unutrašnje strane u slućaju nužde ili ako su vrata u kvaru
  • Mogućnost ulaska u zgradu pomoću kodiranih RFID privjesaka,kartica ili pomoću kodova.

Centralna jedinica i natpisna ploča sa imenima ugrađeni su u kučište izrađeno od nehrđajućeg čelika. Konstrukcija je predviđena za ugradnju u zid ili nadgradnju na zid, sa štitnikom od kiše.
Naši proizvodi nude znatno više funkcija od sličnih portafona na tržištu za mnogo prihvatljiviju cijenu.
-Posjedujemo atestnu dokumentaciju o sistemima odnosno IZJAVE O SUKLADNOSTI!!!
 
 
 
Također u ponudi imamo i šifrarnike pomoću kojih možete ulaziti unutar zgrade ili stana ,kuće pomoću digitalnog koda ili kodiranih privjesaka.

ŠIFRARNICI SU DIGITALNI UREĐAJI POMOĆU KOJIH ULAZIMO U ODREĐENI PROSTOR TO MOŽE BIT STAN,KUĆA,SKLADIŠTE ODNOSNO BILO KOJI PROSTOR KOJI ŽELIMO DA KONTROLIRAMO I BUDEMO SIGURNI DA NITKO NEMA PRISTUPA (KONTROLA PRISTUPA).Znači nije kao nekada kad smo imali vrata koja su se zaključavala pomoću mehaničkog ključa koji se mogao i kopirati da vlasnik tog objekta nije ni znao kao i da se sa lakoćom mogla obiti brava a kod šifrarnika to nije moguće jer se mogu praviti novi kodovi tj. Generirati stalno nove šifre koje samo određena osoba zna ili koristiti RFID privjeske.Ukoliko ima potrebe da vise osoba ima pristup nekom objektu sa lakoćom se moze ustvrditi tko je kada ulazio jer svaki privjesak ili kartica ima svog korisnika.U slučaju gubitka privjeska on se moze istog trena i ponistit.Imamo šifrarnike koji imaju senzorske tipke i potpuno su digitalni a imamo i sa klasičnim push tipkama.

 

Isto tako imamo u ponudi i videointerfone u boji i crno-bijele renomiranih proizvodjaca kao sto su :LEGRAND URMET ELVOX,CODEFON,COMMAX.

Razlika između audio interfona i videointerfona bili oni digitalni ili ne je u tome što sa videointerfonom u trenutku kada vas netko pozove možete i vidjeti tu osobu osim što ga možete i čuti,dok kod audio interfona jedino možete glasovno komunicirati znaći nemožete vidjeti osobu sa kojom razgovarate.Također u ponudu imamo videointerfone sa raznim veličinama displaya odnosno monitora.Svi monitori su LCD,tako da imamo monitore koji su i kao i pametni telefoni upravljani na DODIR ILI TOUCH SCREEN,a imamo sisteme koji nemaju slušalicu već samo pritiskom na gumb uspostavljate komunikaciju takozvani HANDSFREE sistemi.